Fjellcamp sommeren 2021

Vil du være med på Fjellcamp i august?

Stiftelsen Frambu og Frambus venner inviterer til ny fjellcamp på Rondeheim fra 16. til 20. august. Alle med en sjelden diagnose mellom 18 og 45 år er velkommen til å søke.  
 
Det er usikre tider for sosiale arrangementer, og det er fortsatt usikkert om vi får gjennomført leiren i 2021. Vi håper og tror vaksineringen av befolkningen gjør det mulig å gjennomføre, og tar en endelig avgjørelse 1. juni om vi gjennomfører eller ikke. 
 
Hva er fjellcamp?
På fjellcamp har vi fem dager sammen på Høvringen. Vi klatrer i fjellet og går på tur. Kjører med hund. Vi tar zipline over fossen. Vi hjelper hverandre til å få til ting som kan være vanskelig alene. Vi rir på hest og padler i kano. Sykler. Fisker i elva. Lager bål. Hviler i hengekøyer. Hver kveld møtes vi i peisestua for å slappe av og spille spill eller liknende og gå gjennom hva vi skal gjøre dagen etter. 
 
Praktisk informasjon
De fleste kommer til å bo på dobbeltrom sammen med en annen deltager eller ledsager. Har du behov for å ha rom alene, så si fra, så ser vi hva vi kan få til. Frokost og middag spiser vi på Rondeheim, og til lunsj lager vi matpakke.  

Leiren er bemannet med åtte instruktører. Dersom du har behov for praktisk hjelp gjennom dagen tar du med deg egen ledsager. 

Det blir satt opp felles buss fra Oslo S til Rondeheim og tilbake til Oslo S igjen. Bussen går mandag 09.00, og returnerer fredag 11.00 fra Rondeheim. Bussen kan stoppe på Gardermoen, eller andre holdeplasser langs E6. Fjellcamp Rondeheim er et fritidstilbud, og man har derfor ikke krav på dekket reise gjennom pasientreiser.  

Alle som får plass, får tilsendt en oversikt over planlagte aktiviteter og måltider, samt forslag til pakkeliste.  

Kostnader 
I 2021 gjennomføres Fjellcamp med midler fra Bufdir og Frambus venner. Deltageravgiften er opprinnelig 4000,- Gjennom støtte fra Frambus venner er denne satt ned til 1000,- og betales i forkant av leir.  

Les mer  Rondeheim her. 

Søknad
Du finner søknadsskjema til fjellcampen her:

Utfylt skjema sendes til Frambu, Sandbakkveien 18, 1404 Siggerud innen 15. april.  
 
Du får svar i begynnelsen av mai.  
 
Har du spørsmål? 
Ta kontakt med oss på e-post fjellcamp@frambu.no 

Vi håper du blir med!